A legszebb hotel Székelyföldön! Szováta, Szeifert hotel

A híres Medve-tótól 260 méterre, a Fekete-tó partján található Hotel Szeifert 2 épületét fák ölelik körül. A legközelebbi buszmegálló 400 méterre, az üzletek pedig alig 10 perces sétára találhatók. Marosvásárhely (Targu Mures) és a Transylvania repülőtér 65 km-re fekszik a szállodától. Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Szováta egyik legkedveltebb része. A Hotel Szeifert a tökéletes hely, ha kényelmet, luxust és pihenést keresel!

Hotel Szeifert, Szováta

 

Minden szobánk külön stílust képvisel, hogy kedved szerint válogathass hangulatodhoz illő szállást. Szobáink kényelmét az egész családnak ajánljuk.

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban! Töltsd le innen az applikációnkat és foglald le ezt a szállást 5% kedvezménnyel:  
Erdély applikáció

Hotel Szeifert, Szováta

Lazíts egy kicsit!
Menj ki te is a természetbe, tegyél egy sétát, töltődj fel, és élvezd az őszt. Hallottál már az „Erdő fürdőről”? Akár fél óra erdei séta is bizonyítottan növeli az ember természetes ellenálló képességét, a fák látványa nyugtató, stresszűző hatású. A Hotel Szeifert kiváló természetes környezetben, a Fekete tó partján várja az „erdei fürdőre” vágyókat.

Hotel Szeifert, Szováta

 

Még ha az időjárás sem kedvező térj be hozzánk! Finn szauna, infra szauna, szolárium, jacuzzi és sós dézsa áll a rendelkezésedre! Télen is a kinti hideg ellen mindig kényelemmel és meleggel felkészülve várunk minden kedves látogatót! Élvezd a kávé vagy bármilyen forró ital ízét a hegyek csöndjében, friss levegőn.

Hotel Szeifert, Szováta

 

Hogyha nem vagy a téli hideg időszak híve, tökéletes búvóhely számodra egy nagyszerű masszázs vagy a fáradalmak kipihenésére nincs is jobb hely a spa-nál. Ha úgy érzed, hogy összegyűltek a gondok és már koncentrálni sem tudsz, akkor itt az ideje, hogy pihenj pár napot. Próbáld ki a Szeifert-kényeztetést.

Hotel Szeifert, Szováta

 

 

Mi az egész családra gondolunk, különösképp a gyerekekre, hiszen ezáltal a felnőtt vendégeink is kényelmesen élvezhetik a nálunk eltöltött időt. Játszó sarok, játszó szoba és sok más kaland várja az örökmozgó gyerekeket Szovátán. Fontos neked a gyermeked egészsége?
Egészítsd ki sóbányai kezelését a pótolhatatlan szovátai sós levegővel és a sós tavak körüli sétákkal. A sós oxigéndús levegő tökéletes terápia légzőszervi megbetegedések kezelésére és megelőzésére.

Hotel Szeifert, Szováta

 

 

Nem tudod, mit kezdj a hétvégéddel? Gyere a Hotel Szeifert-be, töltsd a hétvégét családod körében és kényeztesd ízlelőbimbóid a legfinomabb erdélyi ételkülönlegességekkel.

 

 

Szállodánk ideális helyszín csapatépítő tréningek, céges találkozók megszervezésére is!

Hotel Szeifert, Szováta

 

A Hotel Szeifert**** szolgáltatásai:
– 24 órás recepció
– különleges szobák (nászutas, romantikus, vintage, apartman óriás terasszal)
– a szobához tartozó külön parkolóhely biztosított
– étterem, bár, terasz – közvetlenül a tóparton
– vezetékes internet és WI-FI
– wellness részleg
– edzőterem
– csocsó, ping-pong, sakk, tollaslabda, úszógumi
– gyermeksarok, ugrálóvár
– mini-busz – max. 9 fő
– reptéri transzfer
– fogászat – együttműködő partnerrel

 

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a részletekről érdeklődjenek a recepciónál
(Tel.: + 40 265 570 108) vagy látogassanak el honlapunkra (www.hotelszeifert.ro)

Érezzék jól magukat nálunk!

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

 

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Ismerd meg Erdély látnivalóit:

Check Also

Lovasszánozás Székelyföldön

A legszebb szilveszteri kirándulás Erdélyben, Székelyföld legszebb részén, a Kászonokban.

  LOVASSZÁNOZÁS, SZÁNKÓZÁS, HÓTALPAS TÚRÁK, HAGYOMÁNYOS DISZNÓVÁGÁS, DÉZSA SZÁLLÁSON! Tudjuk, hogy mindenki számára egyedülálló szilveszterezési …