2018 – Szilveszterezz velünk Székelyföldön

Tudjuk, hogy mindenki számára egy vonzó szilveszterezési lehetőséget ajánlunk, hiszen Székelyföldet nem csak nyáron érdemes felkeresni, hanem télen is, amikor fehérré válik minden, a Kárpátok, a hegyek-völgyek, városok-falvak, jéggé dermednek a folyók-tavak és a vízesések. Hargita Erdély egyik legszebb része  és rendszeresen szervezünk ide is kirándulásokat, túrákat, fotótáborokat. Ha részt szeretnél venni egy igazi, hagyományos székely disznóvágásban, vagy lovas szánozni akarsz, akkor tarts velünk! Csak kisbusszal megyünk, így helyeink korlátozottak.

1. nap:  December 29-én a korai órákban indulunk Debrecenből. Ha máshonnan érkezel, akkor biztonságos parkolóhelyet biztosítunk az autód részére. Nagyvárad, majd a Királyhágó után Torockóra teszünk egy rövid kitérőt. Farkaslakára az esti órákban érkezünk. Farkaslaka  Tamási Áron szülőfaluja.

2. nap Disznóvágással kezdjük a napot, majd Zetelakán keresztül a Hagymás-hegységbe, Gyilkos tóhoz és a Békás-szoroshoz utazunk. A Kis-Békás-szorosban, vagy a Pongrácz-tetőn lehetőségünk lesz kipróbálni, milyen is hótalpazni. Visszafelé a Bucsin tetőn jövünk keresztül. A vacsora disznótoros lesz.

3. nap: A közelben felkeressük a Jézus szíve kilátót, ahonnan szép kilátásunk lehet egész Udvarszékre, jó időben egészen a Fogarasi-havasokig el lehet látni. Ellátogatunk majd Székelyvarságra is, ahol a befagyott Csorgókő vízesést fotózhatjuk le. Estefelé pedig készülünk a szilveszteri mulatságra!

4. nap: a késői ébredés után a székelyek szent hegyéhez, a Madarasi-Hargitához utazunk, ahol akár motoros szánozhatunk is. Vacsora a szálláshelyen.

5. nap: Hazafelé indulunk, de kitérőt teszünk a Meleg-Szamos és a Hideg-Szamos felé. A Tarnica víztározó, majd Havasnagyfalu, Jósikafalva felé folytatjuk az utunkat.

2018-as túra!

A szállásunk, falusi vendéglátás keretén belül a   Muzsikás Vendégházban, Farkaslakán lesz  félpanzióval , kétágyas, zuhanyzós szobákban lesz.

Részvételi díj tartalmaz:  4. éjszakát,  4. reggelit és 4. vacsorát, tehát félpanziós. Az 5 napos kirándulás részvételi díja 74 ezer, Ft. gyerekeknek 6 éves kor alatt 33% kedvezmény. A részvételi díj tartalmazza a Debreceni indulást-érkezést, a teljes útiköltséget, ami kisbusszal történik és az idegenvezetés díját is.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat, fakultatív programok részvételi díját, a biztosítást, az útlemondási biztosítás díját.

JELENTKEZÉS ITT:

Jelentkezni itt a honlapon, a facebookon, vagy a turak.erdelyben@gmail.com e-mail címen,

illetve telefonon lehet: +36706775870

Utazási feltételek:
A túrákra, kirándulásokra  feltétlenül szükséges:
– Kényelmes túrabakancs és váltócipő, téli ruházat
– Strapabíró túraruha és réteges meleg öltözet (minimum: póló, vékony pulóver és meleg pulóver vagy polárfelső, téli kabát, sídzseki, kabát (pl. széldzseki)
– a téli kirándulásokra hótalpat biztosítunk!
Jó ha van:
– Túrabot (részben tehermentesíti a térded)
– Szélnadrág (szeles vagy esős időben melegen tart)

Foglald le te is a szállásodat Erdélyben az ajánlásunkkal ide kattintva:
Szállások Erdélyben

FPeter Tur Transylvania SRL Cod Unic Inregistrare: 3419966   J5/325/2015
Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

HU: +36706775870

Check Also

A Mohoru csúcs felé félúton

A legjobb programok Erdélyben és Székelyföldön!

 Élvezzétek ki a nyár minden percét!  Ha már unjátok a lazsálást, ezek az aktív kikapcsolódáshoz …