Csengettyűs Vendégház – Madéfalva

A Csengettyűs Vendégház családias hangulattal várja, Madéfalván, Csíkszeredától 15 km-re nyugodt, festői környezetben. Elhelyezkedésének köszönhetően ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden pihenni, szórakozni vágyónak. A táj szépsége, a helyiek vendégszeretete mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a térségbe ellátogató vendégek jól érezzék magukat, minél több alkalommal visszatérjenek.
Csengettyűs Vendégház
A Csengettyűs Vendégház Madéfalva központjában, könnyedén megközelíthető helyen, várja kedves vendégeit.Vendégházunk 17 személynek nyújt kényelmes szállást 8 szobában. Továbbá rendelkezik saját  konyhával, konferenciateremmel és szépségszalonnal (szolárium, manikűr és pedikűr). Minden szoba saját fürdőszobával, televízióval, tömörfa bútorzattal, kényelmes ággyal van ellátva.
Csengettyűs Vendégház
Madéfalva és környéke minden idelátogatónak kedveznek: egyaránt megtalálhatjuk a történelmi jelentőségű helyszíneket, a vallási helyszíneket valamint a természet szépségeit. Erdély igazi kincsesdoboz a kirándulni vágyóknak. Szálljon meg vendégházaink egyikében és barangolja be a környező látványosságokat és látogassa meg a környéken megszervezett eseményeket.
Csengettyűs Vendégház

Cím: Madéfalva, Fő út 204. szám
Telefon: +40755-120-882
E-mail: tomposmaresz@gmail.com
Honlap: madefalviszallas.ro
Facebook: Csengettyűs Vendégház

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

A székelyföldi turizmus jelenlegi teljesítménye gyakorlatilag nulla – 90%-al csökkent a tavalyi évhez.!

  Az elmúlt 3 évtized legrosszabb tavaszi idényét zárták a székelyföldi turisztikai vállalkozások, s bár …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük