Kati Lak – Sepsibükszád

Kati Lak – Sepsibükszád

Hogy kik vagyunk mi? – egy vidéki családi kézben üzemelő vendégház. Településünk neve Sepsibükszád, amely leginkább turisztikai látványosságáról ismert. Itt megemlíteném a Szent-Anna tavat, a Mohos tőzegmohalápot, a kénes fürdőket, és nem utolsó sorban azt a felejthetetlen tájat, amit csak a mi vidékünk tud nyújtani.

Kati Lak – Sepsibükszád
Kati Lak – Sepsibükszád

Szerény, de jól felszerelt 4 vendégszobánk, 8 személy befogadására alkalmas. Szobáink 2 ágyasak, külön bejáratú fürdőszobákkal rendelkeznek.

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban, töltsd le innen az applikációnkat:  
Erdély applikáció

Kati Lak – Sepsibükszád

Tágas gazdaudvarunk lehetőséget nyújt a gyerekek szabad mozgásának, megismerkedhetnek a hagyományos vidéki élettel: kenyérsütés kemencében, kürtőskalács sütés, állatgondozás, grillezési lehetőség. hangulatos kerti filagória biztosítja a helyszínt az étkezésekhez és a kellemes beszélgetésekhez.

Kati Lak – Sepsibükszád

Igény szerint felfedezhetik háztáji ízeinket, a befőtteken, savanyúságon, hagyományos székely ízeken át, a házilag készített sajtig. Állatbarátokat egy örökifjú, játékos vizsla és több hízelgő cica fogad. Aki egyszer volt itt, visszatérő vendég lesz. Mindenkit várunk szeretettel az év minden napján.

Kati Lak – Sepsibükszád

Cím: Sepsibükszád, Fő út 448. (Szent Anna tó felé)
Telefon: +40 742 061 401
E-mail: torokilona@citromail.hu
Honlap: Kati Lak
Facebook: Kati Lak

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

Auróra Vendégház – Sepsiszentgyörgy

Az Auróra vendégház Sepsiszentgyörgyön várja vendégeit 3 db 3 ágyas szobával, felszerelt konyhával, szőlőlugasos udvarral, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük