Erdély Kincse Panzió – Sikaszó – Zetelaka

 

Erdély Kincse Panzió - Sikaszó
Erdély Kincse Panzió – Sikaszó

A Pensiunea Agroturistica Erdély Kincse kerttel és terasszal várja vendégeit Sikaszón,  Székelyudvarhelytől 25 km-re, a zetelaki víztározó szomszédságában, kis patak menti telken, fenyvesekkel körülvett festői tájban található. Szováta 31 km-re, míg Csíkszereda 32 km-re van. A legközelebbi repülőtér a 79 km-re lévő marosvásárhelyi nemzetközi repülőtér.

Erdély Kincse Panzió - Sikaszó
Erdély Kincse Panzió – Sikaszó

A vendégház minden szobájához kertre néző, kültéri pihenősarok tartozik. A Pensiunea Agroturistica Erdély Kincse szobái ruhásszekrénnyel és saját fürdőszobával rendelkeznek. Az alsó szinten foglal helyet a nappali, az ebédlő, a konyha, és egy mellékhelyiség. Az első emeleten két szoba található, az első szobában 3 ágy, a másodikban pedig 2 ágy és 1 emeletes ágy található 2 felnőtt + 2 gyerek részére.

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban! Töltsd le innen az applikációnkat és foglald le ezt a szállást 5% kedvezménnyel:  
Erdély applikáció

Erdély Kincse Panzió - Sikaszó
Erdély Kincse Panzió – Sikaszó

Ezen a szinten kapott helyet a szauna és egy társalgó is. A második emeleten 5 szoba található, az első szobában 3 ágy, a további négy szobában 2 ágy áll rendelkezésre. Az összes szobában az ágyak tetszés szerint összetolhatóak, vagy szétválaszthatóak. Minden szoba saját fürdőszobávak rendelkezik és TV áll a kedves vendég rendelkezésére. 

Erdély Kincse Panzió - Sikaszó
Erdély Kincse Panzió – Sikaszó

A vendégháznál bármely évszakban használható szauna, illetve fűthető vizesdézsa áll kedves Vendégeink rendelkezésére. A 2 méter átmérőjű, 120 centiméter mély, 3500 liter vízzel feltöltött “Székely Jakuzzi” 6-8 fő kikapcsolódását biztosítja. Mivel a dézsa üzembe állítása (vízleeresztés, kimosás, fertőtlenítés, feltöltés és felfűtés) az adott évszaknak megfelelően 12-15. órát vesz igénybe, ezért ha igénybe szeretnék venni, kérnék szépen legalább két nappal az ideérkezésük előtt szíveskedjenek jelezni ezen szándékukat.

Erdély Kincse Panzió - Sikaszó
Erdély Kincse Panzió – Sikaszó

Sánduly Ervin és Laura
Telefonszám: +40 740 884 350

Facebook: Erdély Kincse Panzió
E-mail: afsanduly@yahoo.com

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

Automatikus sebességmérés romániában!

Vége a száguldozásnak Romániában, többszáz sebességmérő kamerát telepítenek az utakra!

Biztosan már ön is szembesült azzal, hogy a Sebes-Körös völgyében haladva, Kolozsvár és Nagyvárad között …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük