Az már gáz, amikor román védelmi miniszter szerint az ország kultúrájának része, hogy lopnak!

A román hadsereg harc helyett inkább lop!
A román hadsereg harc helyett inkább lop!
A román védelmi miniszter szerint a Mihail Kogălniceanu katonai támaszpontról való üzemanyaglopásért végső soron az amerikaiak a felelősek, akik nem számoltak a román kulturális szokásokkal.

 

 

Vasile Dîncu védelmi miniszterből a keserűség és a cinizmus is kibuggyanhatott, amikor az amerikaiak tájékozatlanságára kente, hogy a stratégiai fontosságú támaszpontról csak úgy el lehetett lopni a jenki katonák orra alól 2 millió dollárnyi üzemanyagot. Dîncu szerint a tolvajok egy, az (immár elég nyilvánvalóan) amerikai katonai bázis területén kívüli feltöltőponton fértek hozzá az üzemanyaghoz – írja az Itthon.ma.

A román védelmi miniszter szerint a Mihail Kogălniceanu katonai támaszpontról való üzemanyaglopásért végső soron az amerikaiak a felelősek, akik nem számoltak a román kulturális szokásokkal. Hanyagság volt (az amerikaiak részéről), mert a kultúránkat nem ismerték eléggé.

– magyarázta a történteket a miniszter. Még november végén házkutatásokat végzett a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) egy bűnszervezet tagjainál, akik éveken át lopták a gázolajat az Amerikai Egyesült Államok Konstanca megyében kialakított légi támaszpontjáról.

Romániában megszámolják a medvéket, ennek a költsége medvénként 7.000 lej. Most képzelje el, hogy lát egy hárombocsos medvét, azza rögtön 28 ezer lejt, az-az 2 millió 100 ezer firintot kereshetett volna, ha része lenne a korrupt elitnek, amiben az rmdsz jár élen!

 

 

Forrás: MTI; Fotó: itthon.ma

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük