Erdélyi túrák pártoló tagság program

Ajándékozza meg ön is a barátait, rokonait Erdéllyel!

A már több mint 150 ezer facebook, Google+, Instagram és You Tube követőnknek ajánljuk ezt a lehetőséget, akik eddig a mindenki számára hozzáférhető ingyenes digitális, tartalmainkból tájékozódtak. Sajnos hiába az, hogy az Erdélyi túrák a legismertebb Erdélyt és Székelyföldet népszerűsítő szervezet, kevés szálláshely támogatja azt és a helyi Erdélyi magyar politikai és irányítási tanácsok, önkormányzatok csak a bürokratikus, céltalan és eredménytelen  turisztikai programokat támogatják.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat, Erdélyben élő és Erdélyt kedvelő honfitársainkat, Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink így közelebb kerülhetnek Erdélyhez, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!

H. A.  Budapest – „én azért támogatom az Erdélyi túrákat, mert hűen bemutatja fotóiban filmjeiben Erdélyt. Így máshol nem látom.”

B. A.  Csíkszereda – „Székelyföldön születtem, itt is élek. Fontosnak tartom az Erdélyi turizmus támogatását, így előfizettem a magazinra, amibe nem csalódtam.” 

M. Z.  Békéscsaba – „Sokat jártunk a Bihari hegyekbe, de az Erdélyi túrák bemutatták és kedvet is adtak ahhoz, hogy felfedezzük a Kárpátok még számunkra is ismeretlen helyeit. Igazán nem nagy dolog támogatni azzal az Erdélyi túrákat, hogy megveszem rendszeresen a magazint, hiszen MEGÉRI!!!”

A. B. Marcali – Messzire lakunk Erdélytől, de a magazinok közel hozzák hozzánk és praktikus is az, ha a postás házhoz hozza.

Mi már tudjuk, hogy egy Erdélyt és Székelyföldet bemutató, népszerűsítő, elektronikus sajtó létfeltételei önön is múlnak. Tudjuk, hogy az előttünk álló években a színvonalas működésünkhöz még inkább szükségünk lesz az önök aktív támogatására. Előfizetőink és vásárlóink azzal is kifejezhetik az elkötelezettségüket, hogy anyagi áldozatot hoznak az Erdélyi túrák független és zavartalan működésére. Ma már a több mint 140 ezres olvasótáborunk  a digitálisan elérhető, ingyenes tartalmainkból tájékozódik a facebookon, a Google+-on, az Instagrammon és a You Tube-on. Éppen ezért hoztuk létre a PÁRTOLÓ TAGSÁG programunkat, amivel ön is mindentől függetlenül támogathatja rajtunk keresztül Erdélyt! Tegyünk együtt azért, hogy minél többen megismerjék Erdélyt és Székelyföldet, a Kárpátokat.

Facebookos oldalunk:  https://www.facebook.com/erdelyi.turak.kirandulasok/

Google+ : https://plus.google.com/u/0/communities/103255952413912178652

You Tube: https://www.youtube.com/channel/UCm31ZIxkWyBDUJptgpXifHA


 

Fontos kérdések, válaszok

MIÉRT GYŰJT AZ ERDÉLYI TÚRÁK TÁMOGATÁST?

Nem is neveznénk támogatásnak az ön anyagi áldozatát, hiszen sok kedvezményt, lehetőséget fogunk biztosítani önnek és így ön nem csak Erdéllyel, hanem velünk is szorosabb kapcsolatba léphet. A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik a nagy technológiai vállalatok részéről és a kormány független médiát ellehetetlenítő politikája miatt. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse a működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

MEGJELENTETJÜK-E VALAHOL AZ ERDÉLYI TÚRÁKAT TÁMOGATÓK NEVÉT, SZEMÉLYES ADATAIT?

Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük.

 

Ha ön is szereti Erdélyt, akkor támogasson minket azzal, hogy akár 1 újságot is vásárol tőlünk!

Ha ön Székelyföldön él, akkor támogasson minket, tegyük még ismertebbé együtt Háromszék, Udvarszék, Maros, Csík, és Gyergyó szép tájait!

Ha ön az anyaországban él, akkor önnek is fontos lehet a támogatása, hiszen a magazinjainkban, ami a személyes blogunk, filmjeinkben rengeteg szép és sokszor ismeretlen helyszíneket mutatunk be. Ötleteket adunk egy Erdélyi kiránduláshoz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ön előfizet, vagy megrendel 1-2-3 magazint, akkor valóban támogat minket. Sokan nem tudják, de a magazin újságárusoknál való értékesítés során, az eladási ár 51%-a a lapterjesztők zsebében marad!

Hogyan támogathat minket???

Kérjük töltse ki az előfizetési űrlapot és már akár 1 lapszámot is postára adunk önnek!

(A postaköltség minket terhel)

Utalja el a megfelelő összeget!

1. ára az újságárusoknál 1150 Ft. vagy 15 lej!

 

Köszönjük, ha segít abban, hogy még több szép fotót, filmet, érdekes cikket jelentethetünk meg az ön segítségével!


 
  • A *-gal jelölt mezők kitöltése és az ellenőrző kód beírása szükséges.
 

Captcha-kód

Magyarország területéről banki átutalással ide kérnénk átutalni a kiválasztott  támogatási módhoz tartozó díjat:

Kedvezményezett számlaszáma: 10700024-49737509-55000000
Kedvezményezett neve: Barion Payment Zrt.
Közlemény: 085 850 006

A KÖZLEMÉNY ROVATBA A FELTÜNTETETT SZÁMSORT PONTOSAN ÍRJA BE, DE CSAK A SZÁMSORT!!!


Erdély területéről a következő bankszámla számra lehet utalni a kiválasztott támogatási módhoz tartozó díjat: 

Bankszámlaszám:   RO05OTPV220000928050RO01
CÉGNÉV:   FPeter Tur Transylvania SRL  Cod Unic Inregistrare:  3419966
CÍM:   Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

Kérjük írja oda megjegyzésbe: Erdély magazin!


Európa más területeiről a következő bankszámla számra lehet utalni a kiválasztott támogatási módhoz tartozó díjat:

Swift code:  OTPV ROBU
Iban:   RO59OTPV 22000092 8050EU01
CÉGNÉV:   FPeter Tur Transylvania SRL,  Cod Unic Inregistrare:  3419966
CÍM:   Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

Kérjük írja oda megjegyzésbe: Erdély magazin


 

Pénzügyi partnerünk a Barion zrt, a  legokosabb fizetés!

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK: 

http://www.traveltotransylvania.com/site/erdely-magazin-elofizetes/altalanos-szerzodesi-feltetelek/