Élnek még hősök és mártírok Székelyföldön, csak nyitott szemmel kell járni!

Romániában már csak úgy megy, ha gond van a román parlamentben, akkor előveszik a „magyarokat” és példálóznak, hogy „miattuk van minden”

Milyen emberenek lehet azt nevezni, aki a népünk megbecsült NEMZETI szimbólumát használja arra, hogy egymás ellen hangolja, hergelje a Székelyt és a Románt!!! Épp eleget tesznek ez ügyben a románok, de az undorító, hogy ezt egy olyan ember tette meg magát még mártírként is beállítva, aki a Székely nép egy részének a bizalmát élvezi! Akinek van egy cseppnyi kis esze, az látta előre, hogy mi lesz belőle, hiszen borítékolva volt a büntetés, ami álltall mártírrá válhatott a Sepsiszentgyörgyi polgármester. 

Székelyudvarhely, 2015. április 2.Gábor Áron vélhetően utolsó megmaradt ágyúja A szabadságharc ereklyéi című kiállításon Székelyudvarhelyen, a Haáz Rezső Múzeumban 2015. április 2-án.MTI Fotó: Haáz Sándor
Székelyudvarhely, 2015. április 2.Gábor Áron vélhetően utolsó megmaradt ágyúja A szabadságharc ereklyéi című kiállításon Székelyudvarhelyen, a Haáz Rezső Múzeumban 2015. április 2-án.MTI Fotó: Haáz Sándor

 

Nincs ez fordítva se másként, hiszen elképesztő

könnyű „Székely mártírokat” gyártani, csak

okot kell találni, hogy hergelhetni lehessen a

románokat, akik persze nem fogják magukat

hagyni!

 

Pedig milyen jó lenne békében élni egymás mellett!

 

A „kisemberek”, vagyis az emberek nagy többsége nem vágyik semmi másra, csak békés nyugodt életre, legyen az Székelyföl, Magyarország, vagy Ausztrália. A politikusok sajnos pont azért politikusok, hogy keverjenek, kavarjanak! Miért nem lett volna elég például kihelyezni néhány 1-2 méter nagy kokárdát, azt nem tiltja a törvény, azért nem büntetnek.

Nem, ez nem volt elég, hiszen Orbán Viktor csicskapártja, az erdélyi szavazatszerző kampánypárt, ami 31 év alatt semmi eredményt nem ért el, vagy csak nevezzük az erdélyi magyar posztkommunisták nosztalgiapártjaként az RMDSZ-t a magyar nemzeti ünnepen a polgármestereikkel magyar zászlókat helyeztetnek ki a romániai törvényeket semmibe nézve, hogy kemény büntetések begyűjtése után magukat mártírként állíthassák be.  Sepsiszentgyörgy RMDSZ-es polgármesterét a kormányon lévő RMDSZ-es hatalom emberei  10 000 lejre büntették meg, mert nem volt a magyar zászlók mellé román zászló helyezve, ahogyan ezt az ország törvényei követelik. 

Sokan csak a lábukat törlik bele és kihasználják a nemzeti szimbólumainkat politikai céljaikra és egymás ellen hergelik a népeket!
Sokan csak a lábukat törlik bele és kihasználják a nemzeti szimbólumainkat politikai céljaikra és egymás ellen hergelik a népeket!

 

Pontosan tudta az RMDSZ -es hatalom, hogy ezzel a lépéssel, hogy lényegében úgy, hogy kormányon vannak, saját magukat, polgármestereiket megbüntettetik mártírként tudják magukat beállítani, hogy ezek a gonosz románok voltak a felelősek és megint a magyarokat támadják. Pedig ez nem így van. Csak egyszerűen a törvényeket kellene betartani, nem pedig provokálni kellene a többséget. Ha már az rmdsz hatalmon van ilyen egyébként diszkriminatív törvényeket módosítani kellene, de nem teszik, mert az etnikai konfliktusokkal kemény politikai tőkét lehet kovácsolni.

 

A Székelyek híresek a furfangosságaikról, tehát kellene olyan dolgokat kitalálni, ami kiüti a románokat a nyeregből úgy, hogy nincsenek áldozatok!

 

Most kitalálták, hogy 1 lejesekkel fogják a büntetéseket kifizetni, mivel kunyerálni kezdtek rögtön a tulipánosok az elvtársaiktól.

SZÉGYEN!

Szégyen és gyalázat ez minden becsületes Székelyre nézve! Hogyan lehet ezeket a nyílt dolgokat értékelni civil emberként? Röhög az ember ezen a szánalmas társaságon, akiket a Magyar Kormány  még pénzzel is finanszíroz, de ki tudja meddig, mert a bal-liberóta RMDSZ követhet el egy olyan hibát, hogy a nemzeti kormány egy átverése után beintsen az RMDSZ-nek. Bízzunk benne, hogy sikeres lesz ez a kormány, haladni fog a gazdaság, de ilyen emberekkel, mint a Sepsiszentgyörgyi polgármester és az rmdsz, ez sajnos kétséges.

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük