Bors Magic 65g

470Ft

Az igazi Erdélyi csorba (leves) alapja a Bors Magic!

Leírás

Tisztelt megrendelők! Ha csak Bors Magic-et rendelnek, akkor 10db-nál kevesebbet nem tudunk postázni! Ha a Bors Magic mellé mást is rendelnek, akkor akár 1db-ot is el tudunk küldeni önöknek. Köszönjük a megértésüket!

 

Ha szeretne egy igazi Erdélyi csorbát enni, akkor annak a legfontosabb hozzávalója a Bors Magic.

A csorba egy erdélyi savanyú és igen tartalmas leves, ami a román konyhából terjedt el Erdélyben. Igen sokféleképpen készítik Erdély-szerte, de a román területeken is. Gyakorlatilag nem létezik két egyforma recept. Hússal vagy apró húsgombócokkal és rengeteg, minél többféle zöldséggel készül. A hús lehet disznó-, borjú- vagy csirkehús, és mindenféle zöldséget beletehetünk, ami éppen rendelkezésre áll.

 

Bors Magic 65g
Bors Magic 65g

A csorba eredetileg korpaciberével készült, de modern világunkban már csorbaízesítő (Bors magic) kockát is lehet kapni. Ez utóbbit eddig hiába kerestük a magyar boltok polcain, viszont most itt a webáruházunkban hozzájuthat kedvező áron.  Mindezek hiányában pedig citromlével is elérhetjük a savanykás ízt.

A savanyúságot adó hozzávalón kívül a lestyán sem hiányozhat ebből az ételből. A lestyánnal bánjunk óvatosan, mert igen intenzív íze van, inkább apránként adjuk az ételhez. A lestyános Parajdi fűszersót megtalálja itt a webáruhátunkban!