Krókusz kulcsosház – Boga völgy

Krókusz kulcsosház - Boga völgy
Krókusz kulcsosház – Boga völgy
Krókusz kulcsosház – Boga völgy
Krókusz kulcsosház – Boga völgy

A Kulcsosháznak nincsen állandó személyzete, éppen ezért nyújtja azt az egyedülálló lehetőséget, hogy az Ön és Családja nyugalmát, se a házigazda, se idegen turistacsoport ne zavarja meg.

A közel 300 m2-es vendégház rendezett, parkosított 900m2-es zárt udvarban fekszik a hegy lábánál, Boga üdülőfalu (Boga völgye) szívében, de mégis egy kicsit elszeparáltan. Szomszédságban turisztikailag felkapott időszakban bolt működik, alapvető élelmiszerekkel ellátva (Csíki sör, stb). A sziklák árnyékában meghúzódó kétszintes faház székely ácsok keze munkája, mely teljes egészében fából készült a maga sajátos, egyedi hangulatában és a székelyektől már megszokott kiváló minőségben. A ház kényelmesen 15 fő részére nyújt biztos kikapcsolódást, de gyermekes családok esetén akár 18 főig is ki lehet tolni az elszállásolható személyek számát.

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban! Töltsd le innen az applikációnkat és foglald le ezt a szállást 5% kedvezménnyel:  
Erdély applikáció

Krókusz kulcsosház – Boga völgy
Krókusz kulcsosház – Boga völgy

Az alsó szinten egy tágas amerikai konyhás nappali (DIGI TV-vel és billiárd asztallal), étkező akár 18 főre, egy fürdőszoba és egy 6 fős szauna helyezkedik el, míg az emeleten egy fürdőszoba, két 4 ágyas szoba, egy kétágyas, egy galériás 4 személyes gyermekkuckó, valamint egy saját fürdőszobás VIP kétágyas szoba található (külön DIGI beltérivel ellátva).

Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak.
Törülköző és papucs használata kötelező! Ezeket nem biztosítunk, kérjük hozzanak magukkal!
Előkészített és felvágott fa áll a vendégeink rendelkezésére.
Érkezéskor a szállás elő van készítve a vendégek fogadására.
Kérjük, hogy távozáskor a házat rendben hagyják el!

Krókusz kulcsosház – Boga völgy
Krókusz kulcsosház – Boga völgy

Minden szobában van TV, de azok inkább csak DVD lemezről, vagy pen drive-ról való filmezésre, mesenézésre hivatottak. A tágas nappalinak köszönhetően a ház kiválóan alkalmas céges tréningek, találkozók lebonyolítására (projektort külön kérésre tudunk biztosítani). Kívül kapott helyett a bármely évszakban használható, fűthető székely dézsa (mely egyben a szauna merülő dézsája is), valamint a fedett terasz, ahol grillezni és étkezni is lehet, az arra vágyóknak. Az udvaron továbbá szalonna sütési lehetőség is adott, a fa biztosítva van hozzá.

Az udvarra két kapun biztosított a kocsival való beparkolás. A ház maga alapvetően önellátó, azaz télen a fával való kazánfűtést, valamint a dézsa felfűtését a vendégsereg által kinevezett fűtő-mesternek, míg a szauna beüzemelését az ugyancsak kinevezett ún. szauna mesternek kell magára vállalnia.

Krókusz kulcsosház – Boga völgy

A világítás vezetékes áramról (220 volt) történik.

Tekintettel arra, hogy a Boga völgyében nincs, vagy nehezen elérhetőek a mobil hálózatok, így a kommunikáció korlátozott, kérjük erről tájékoztassák előre családtagjaikat!

A szállást érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, míg távozás napján legkésőbb 12.00 óráig kell átadni takarításra.

Elérhetőség: 

Telefon: +36-30-5158-290
Email: krokuszhaz@gmail.com
Facebookos oldalunk

Térkép

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

A legszebb és legváltozatosabb tájakat Erdélyben a Torockói hegyek között találhatjuk

Erdély legszebb szálláshelye a Torockói hegyek mélyén – Völgyzugoly

Völgyzugolyt a Torockói hegyek tetején, erdő közepén találjuk, ahol csend és nyugalom vár mindenkit, aki …