Játsszon velünk és öné lehet a 6 ingyenes hétvége egyike!

Erdélyben sokféle szállást találunk és most hat olyan szállást mutatunk be, akiknek fontosak a vendégek és tudják, hogy az Erdélyi túrák teszi meg a legtöbbet azért, hogy minél több anyaországi magyar ismerhesse meg Erdély csodálatos tájait!

Most  ezen szállások jovoltából 6 X 2 éjszakával ajándékozzuk meg  azokat, akik feliratkoznak a You Tube csatornánkra itt: YOU TUBE, vagy előfizetnek, illetve már előfizetők a magazinunkra!

Információ itt: Erdélyi túrák magazin.

Erdélyi túrák magazin

ELSŐ JÁTÉK –

Nyerjen 3 x 2 éjszakát 2 személy részére!

Ha ön már előfizetője, vagy előfizet az Erdélyi túrák magazinra, 2020 március 31-ig, akkor nagy eséllyel egy hétvégével ajándékozzuk meg a Zsolt és Erika panzió, a Vár panzió, Bálványos és az Education center, Árkos jóvoltából. 

  • feladat: kedvelje a szállások facebook oldalát és írjon a facebook oldalra üzenetet: “NYERNI SZERETNÉK” és ha még nem tette meg, akkor fizessen elő az Erdélyi túrák magazinra.

Zsolt és Erika panzió, Olfelsősebes 

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt: fb. – Zsolt & Erika

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT:  Zsolt & Erika panzió

Educations center, Árkos 

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt: HOTEL Árkos

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT:  HOTEL Árkos

Vár panzió, Bálványos 

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt: Vár panzió, Bálványos

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT: Vár panzió, Bálványos

Sorsolás 2020 március 31-én este 20.00 a facebook oldalunkon itt:

 facebook: Erdélyi túrák

MÁSODIK JÁTÉK –

Nyerjen 3 x 2 éjszakát 2 személy részére!

Kedvelje a You-Tube csatornánkat és utazzon el Erdélybe egy hétvégére a Muzsikás vendégház, Farkaslaka, a Hilltop Guesthause Hargita és a Hotel Küküllő felajánlásának köszönhetően. Ön is részt vehet a sorsoláson 2020 március 31-én, ha feliratkozik a You Tube csatornánkra itt: YOU TUBE és elküldi a legjobb filmet a csatornánkról a támogató szálláshelyek facebookos oldalára. (Kedvelje ön is mind a három szálláshelyet a facebookon és küldjön 3 üzenetet, így 3x nagyobb esélye lehet nyerni).

Muzsikás vendégház, Farkaslaka 

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt:  Muzsikás vendégház

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT: Muzsikás vendégház

Hilltop Guesthause Hargita, Fenyéd

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt: Hilltop Guesthause Hargita

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT: Hilttop Guesthause Hargita

Hotel Küküllő, Székelyudvarhely

kedveld te is a szállás facebook oldalát itt: Hotel Küküllő

SZÁLLÁS INFORMÁCIÓ ITT: Hotel Küküllő

Sorsolás 2020 március 31-én este 20.00 a facebook oldalunkon itt:

facebook: Erdélyi túrák

A játék szabályzata:

Mindenki részt vesz a játékban és jogosult lehet a nyereményekre, ha teljesíti az alábbi feltételeket.

  • 1. Játék:  – Ha már előfizetője az Erdélyi túrák magazinnak, akkor nem kell sokat tennie, csak kedvelnie kell a nyereményeket felajánló szállások facebookos oldalait. Ha még nem előfizetője a magazinunknak, akkor részt vehet a játékban, ha 2020.03.31.-ig előfizet rá. Itt úgy gondoltuk, hogy ezzel is megháláljuk, kedveskedünk azoknak, akik szánnak a kultúrára és előfizetnek a magazinunkra. A mai világban nagy dolognak gondoljuk, hogy az előfizetőinknek hála, életképes és az is marad az Erdélyi túrák magazin.
  • – Eredményhírdetés menete: 2020.03.31-én este 20 órakor bejelentkezünk élőben a facebookos oldalunkon itt: facebook: Erdélyi túrák és sorsolás útján válasszuk ki a szerencséseket.
  • 2. Játék: – Mindenki részt vehet a játékban, aki feliratkozik a You Tube csatornánkra ide: YOU TUBE és az általa legjobbnak ítélt filmet a csatornáról megossza a személyes profilján és ugyan ezt a filmert elküldi a három felajánló szálláshely bármelyikére. Ha mind a három szálláshelyre elküld egy filmet, úgy nagyobb lessz a nyerési esélye és természetesen kedvelje is az adott szálláshelyt.
  • – Eredményhírdetés menete: 2020.03.31-én este 20 órakor bejelentkezünk élőben a facebookos oldalunkon itt: facebook: Erdélyi túrák és az adott szálláshelyekre küldött üzenetekből (filmeket beküldőkből) válasszuk ki a szerencséseket.

A legjobb Erdélyi szálláshelyeket itt a térképünkön találhatod meg! 

Check Also

Románia és Magyarország kölcsönösen elismeri az oltási igazolványokat

Románia és Magyarország kölcsönösen elismeri az oltási igazolványokat!

Románia és Magyarország kölcsönösen elismeri az oltási igazolványokat! Románia és Magyarország kölcsönösen elismeri az oltási …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük