Jöjjön el hozzánk Erdély legszebb helyére – Völgyzugolyba

Völgyzugoly - Torockó
Völgyzugoly – Torockói-hegység

Mesebeli zsuptetős házikók, szurdokok, vízesések, elképesztő panoráma – ez Völgyzugoly, a Torockói hegyek mélyén. Itt találjuk a Földünk egyik olyan természetes energiaközpontját, ahol újragondolhatod az életed, a létezésedet.

A Torockói-hegység mélyén zsuptetős házikókat láthatunk.

 

A Torockói-hegység elképesztő látványt tartogat.

A Torockói hegyek mélyén elképesztő sok természeti látványosság várja az arra kirándulót, akinek nem kell félnie attól, hogy más turistákat talál, hiszen a zártsága miatt még csak kevesen fedezték fel. Itt a legismertebb turisztikai látványosság Torockó, a Torockószentgyörgyi vár, a Remetei-sziklaszoros és az Alsószolcsvai búvópatak. A hegyekben rengeteg kilátópont, szurdok és vízesés is arra vár még, hogy valaki arra járjon és megcsodálja azokat. A posztban szereplő néhány fotó és film csak ízelítő abból, ami mellett még sok-sok élményt átélhet az, aki szereti a természetet.

Foglajon ön is minél hamarabb időpontot!

A Legyező-vízesés
A Legyező-vízesés

 


 

Töltődj fel te is itt és találd meg a lelked békéjét

Itt, Völgyzugolyban több száz éves fatemplomokat lehet találni, mivel a helynek szakrális jelentősége van. Évszázdok óta tudni, hogy ez Erdély legtöbb természetes energiával rendelkező helye, ahol maximálisan feltöltődhet mindenki, miközben a varázslatos táj szépségét élvezi. A Torockói hegyek mélyén, a földünk egyik legjelentősebb energiapontjánál az ember megtapasztalhatja azt, hogy lényegesen több, mint kézzelfogható hús-vér-csont testrészek halmaza. A nem csak kalandos, hanem misztikus történet, a Gyűrűk ura című film, Frodó otthona, Völgyzugoly elevenedik meg itt minden megtett lépésnél.

Fedezd fel a Torockói hegyek mélyét, ahol maximálisan feltöltődhetsz energiával!
Fedezd fel a Torockói hegyek mélyét, ahol maximálisan feltöltődhetsz energiával!

Nem csak az emberi testben elhelyezkedő pszichikai energia központi magja, a csakra töltődhet fel teljesen, hanem akár földöntúli élményt is lehet szerezni a környéken. Az Aranyos folyó mentén nyílik egy völgy, ahol lehet sárkányok éltek egykoron, de lehetett akár földönkívüliek bázisa is az idők kezdete előtt. A „Sárkány-torka” barlangba bejutva elgondolkodhat a kíváncsi turista, hogyan is alakulhatott ki ez a minden képzeletet felülmúló hely, vagy esetleg csak a természet egyszerű bolond játéka lenne? Ha ott leszel te is, akkor majd ezt eldöntheted magadnak.

Sárkány-torka barlang
Sárkány-torka barlang

Ha szeretnéd TE is felfedezni ezt a csodálatos helyet, a hegyek mélyén madárcsicsergésre ébredni távol a globalizáció minden ártalmától, ahol nincs vírus, nem lesz soha háború, akkor keress minket bizalommal és megnézheted milyen a stresszmentes, nyugodt élet. Nálunk alap a kovászos pityókás kemencében sütött kenyér, az áfonyalekvár, zakuszka, a hegyományos alapanyagokból készült ételek. A hegyvidéki tanyákon szabadon tartott tyúk és annak a tojása feledhetetlen ízeket varázsolnak minden reggel és este az asztalra! 

 

Kóstoltál már kemencében sütött kenyeret?
Kóstoltál már kemencében sütött kenyeret?

Időpont foglalás ITT: KAPCSOLAT

Jelentkezni itt a honlapon, a facebookon, vagy a turak.erdelyben@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon lehet: +3670/677-5870

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint a mesében - Völgyzugoly
Mint a mesében – Völgyzugoly

A Torockói hegyek minden évszakban csodálatosak, csak nézd meg itt, a sorok alatt ezt a filmet!

 

Városok távolsága tőlünk!   –   Kolozsvár 90 km   –   Nagyenyed 32 km   –   Gyulafehérvár 48   –   Marosvásárhely 135 km   –   Csíkszereda 235 km  –   Nagyvárad 215 km   –   Debrecen   297 km   –   Békéscsaba 320 km   –   Szeged 370 km

Ismertebb látnivalók távolsága autóval: –   Tordai-hasadék 50 km   –   Turi-hasadék 60 km   –   Bélavár 25km   –   Legyező vízesés 5 km (gyalog 3 km)   –   Remetei-sziklaszoros 15 km   –   Tordai sóbánya 60 km   –   Torockószentgyörgyi vár 30 km (gyalogosan 9km)   –   Transzfogarasi út 180 km   –   Transalpina 130 km   –   Vörös-árok 65 km   –   Öreghavas 80 km (1800 tszfm)   –   Léta vára 55 km   –   Szivárvány vízesés 15 km

 

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük