Székelyföld legszebb szállása – Akácos vendégház a Tari hegy tövében

Hová menjünk nyaralni Erdélyben? 20 kirándulás ötlet, ajánlat.

 

vonulnak a tehenek Kászonújfaluban, Székelyföldön
Nálunk még így vonulnak a tehenek Kászonújfaluban, Székelyföldön
 
 
2023-ban is várjuk önt is Hargita megye dél-keleti részén, a Kászonokban, az Akácos vendégházban! 🌞🌞🌞 Összesen 5 szobában (mind saját fürdővel🛁 ) 13-14 természetszerető vendéget tudunk elhelyezni. 🏡
Vendégeink részére nem csak szállást, hanem színvonalas programokat is kínálunk! ⛰🌅 Túrák a hegyekben Péterrel, gombászás🍄, pataktúrák, quad-túrák, terepjárós túrák🚙, medveles 🐻, uzsonna Gyárfásnál a Gyimesekben, ebéd a juhászokkal a hegyek tetején, lovaskocsikázás a Gyimesekben Leventével, stb…
📩 Írjon a „turak.erdelyben@gmail.com” címre és az ön igényeinek megfelelően alakíjuk a kirándulását. ☎️☎️☎️ Hívjon minket a +36706775870 vagy a +40724409841 -es telefonszámon!
 
 
Készítettünk egy applikációnk Erdélyről, amit innen tölthet le a telefonjára:
Erdély applikáció

Hotelt, panziót mindenki tud építeni, csak tervek és pénz kell hozzá. Az Akácos vendégház egy Székely ember és egy Magyarországi pár álma lett, amit közös erővel valósítottak meg. A vendégház tükrözi a Kászoni tradicionális építészetet, amit egy csodálatos természeti környezet vesz körül a Tari-hegy tövében. A hely, a környék ideális azoknak, akik nem csak az ismert helyeket akarják végiglátogatni, hanem pihenni, kikapcsolódni szeretnének a Kászonok csodálatos tájain, ami még érintetlen.

 

Egy vendégünk jegyezte meg: „innen már csak a ciprusok hiányoznak, de ez a vidék szebb mint Toscana”

Akácos vendégház, Hargita, Székelyföld, Erdély
Akácos vendégház, Hargita, Székelyföld, Erdély

 

Péter és Dóri már sok-sok éve járja Erdélyt és az összese lehetséges helyszint mérlegelve Kászonújfalu, az Akácos vendégház mellett döntöttek, amit a Tari-hegy tövében lehet megtalálni!

Ismerje meg Péterrel Erdély, kattintson a You-Tube csatornájára: You-Tube csatorna

 

Egyedülálló mesebeli táj a Kászoni medence és az azt körülölelő hegyek

Dóri és Péter a kicsi Leventével nem csak egyszerű szállóvendégeket vár az Akácos vendégházba, hanem olyan természetszerető “barátokat”, akik madárcsicsergésre akarnak ébredni, minden reggel lefotózni a hegyre induló teheneket és értékelik azt, hogy minden lépésnél új panoráma nyílik a varázslatos Kászoni hegyekre, hiszen a vendégház több mint 700 méteres magasságban helyezkedik el. Ha ön is többre értékeli a természetes fát és követ, mint a gipszkartont és a vakolt, festett ytong falakat, akkor az Akácos vendégház csak önre vár.

 

Az Akácos vendégházat Kászonújfaluban lehet megtalálni a falu szélén az Alszegi részen.

Dóri és Péter a kicsi Leventével.
Dóri és Péter a kicsi Leventével.
 
„Térj be hozzánk te is vándor, ha Hargita déli részén, a Kászonok varázslatos tájain jársz! „
 
🏡 info: turak.erdelyben@gmail.com 📞 +36706775870, vagy +40724409841
🍄 A közelben egy órán belül elérhető látnivalók: Nyergestető, Fehérkői borvízforrás, Úz-völgy, Csobányos, Csíkszereda, Gyimesek, Tusnádfürdő, Szent Anna tó, Csiszár fürdő, Bálványos vára, Haszman Pál múzeum, Csernáton, Kézdivásárhely, Répát-hegység, Háromszéki-havasok, Nemere-hegység, Veresvíz, Csángótelep, Gelence, Mohos tőzegláp, Zalánpatak, Vargyas-szoros, Szellő-tető, Bereck, Sepsiszentgyörgy, Kovászna, Brassó, Prázsmár, Szacsvai vadaspark, Hargitafürdő, Karakó-völgyhíd, Csíksomlyó, Madéfalva és még sok minden más.
 
Az Akácos vendégház rengeteg programot tud kínálni önnek.

Ha eljön az Akácos vendégházba, akkor személyre szabott ajánlatokat tudunk tenni és ha kívánják, akkor megmutatjuk a környék szépségét, látnivalóit, de ezt akár önállóan is könnyedén megtehetik. Tőlünk elindulva pár óra alatt számtalan fantasztikus helyre el lehet jutni. Sajnos csak 5 szobába maximum 13-14 természet szerető vendéget tudunk vendégül látni és bemutatni nekik a környék varázslatos helyeit. Nálunk alap a házi kemencében sütött kovászos-krumlis kenyér, áfonya és erdei gyümölcs lekvárok, a természetes Gyimesi sajt, vaj, túró. Ha ön szívesebben fogyaszt a faluban nevelt tyúkot és annak a tojását, akkor szívesen várjuk.

Kapcsolat – e-mail: turak.erdelyben@gmail.com 📞 +36706775870, vagy +40724409841

 

Kényelmes, csendes szállás, tágas szobák

 

Minden szobához külön fürdő, vagy zuhanyzó tartozik

 

 

Fedezd fel az igazi kalandot velünk egy terepjárós kiránduláson (nem off road túra)! 🚙
Csatlakozz hozzánk, és merülj el a természet vad érintetlen szépségében, a hegyek nyújtotta panorámában!⛰
 

Terepjárós, off-road túrák Erdélyben, Székelyföldön.

 

A legjobb helyeket Erdélyben a térképünkön találod, amit Dóri és Péter töltött fel tartalommal!

 

 

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük