Akció!

Székely vadszeder szörp 500 ml.

Original price was: 1.590Ft.Current price is: 1.490Ft.

A szeder azon túl, hogy az egyik legfinomabb nyári gyümölcs, rengeteg egészségügyi előnnyel jár az emésztés javításától a bőr kollagénképződésének elősegítésén át a rákmegelőzési tulajdonságával bezárólag.

Leírás

vadszeder
Szeder 
Augusztusban érik a fekete szeder télen is hozzájuthatunk ehhez az ízletes, egészséges gyümölcshöz szörp, vagy lekvár formájában! 
Jótékony hatása miatt érdemes feltankolni vele a kamrát, hiszen régóta köztudott, hogy magas vitamin- és antioxidáns-tartalma erősíti az immunrendszert, enyhíti a gyulladásokat, polifenoltartalma serkenti az agyműködést, és védi az agyat az öregedéssel járó folyamatoktól. Magas rosttartalma javítja az emésztést, sőt még a szemre, a bőrre és a csontozatra is jó hatással van.

Fogyasszuk tehát bátran nyersen, de próbáljunk raktározni télre is, hiszen a hűvösebb hónapokban jól jön majd a szervezetünknek a vitaminbomba. Le is fagyaszthatjuk a megmosott nyers gyümölcsöt, a tél közepén jól fog esni felolvasztani belőle néhány szemet, de készíthetünk belőle szörpöt, mártást, levest vagy lekvárt is. Más bogyós gyümölcsökkel is jól társítható.

Vadszeder szörp
Vadszeder szörp