Akció!

Székely Vörös Áfonya Lekvár – 300g

1.590Ft

A vörös áfonya egy igazi szuper gyümölcs, mivel magas tápanyagtartalma miatt nemcsak étkezési, hanem gyógyászati célokra is felhasználható.

Leírás

A népi gyógyászat és az orvostudomány, sőt a szépségipar is rég felfigyelt rá, ugyanis telis tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal. Komoly C-, B1-, B2-, B3-, továbbá E-vitamin-tartalommal is rendelkezik, mindemellett káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort is bőségesen tartalmaz.

Természetes őrzői a szépségnek és fiatalságnak, a bennük található vitaminok, ásványi anyagok, vegyületek összetételének köszönhetően késleltetik az öregedést, erős antioxidáns hatással bírnak, a daganatos betegségek megelőzésében, gyógyításában is fontos szerepet töltenek be. Emellett immunerősítő, májvédő tulajdonságokkal is rendelkezik, sőt a fogszuvasodás megelőzésében is hatékony.

Tudományos kutatások támasztják alá érfalat védő tulajdonságait, aminek következtében hatékonyan veszik fel a harcot a magas koleszterinszinttel szemben is. Legfőbb egészségvédő tulajdonsága azonban a húgyúti fertőzések, megbetegedések, sőt a prosztatabántalmak kezelésében rejlik.

vörös áfonya lekvár
vörös áfonya lekvár