2019 – Szilveszterezz TE is az Erdélyi túrákkal Székelyföldön!

Lovasszán

Tudjuk, hogy mindenki számára egy vonzó szilveszterezési lehetőséget ajánlunk, hiszen Dóri és Péter garancia lehet erre. Erdélyt nem csak nyáron érdemes felkeresni, hanem télen is, amikor fehérré válik minden, a Kárpátok, a hegyek-völgyek, városok-falvak, jéggé dermednek a folyók-tavak és a vízesések. Erdély egyik legszebb része Hargita megye, azon belül Farkaslaka, a falusi turizmus bölcsője. Ide rendszeresen szervezünk kirándulásokat, túrákat.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=SoSP7QL8Kc8[/embedyt]

Békéscsabai és Debreceni felszállással maximum 12 résztvevő tud  hozzánk csatlakozni!

– Első nap: december 28-án szombaton a reggeli órákban indulunk Békéscsabáról, Debrecenből Székelyföld irányába, de útközben megállunk megtekinteni a Havasrekettyei-, vagy más néven a Menyasszony-fátyol vízesést. Este érkezünk meg a szállásunkra, Farkaslakára ahol bőséges, 3 fogásos vacsorával várnak minket.

Havasrekettyei vízesés

– Második nap: december 29. vasárnap. Már korán reggel elkezdődik a disznóvágása szállásunkon. Miután reggeliztünk megtekinthetjük a perzselést és a malac feldolgozását. Amíg a házigazdák otthon készítik a finom „disznóságokat”, addig mi Zetelakán, Gyergyószentmiklóson keresztül a Gyilkos-tóhoz utazunk és a Békás-szorosban kirándulunk, majd a Pongrácz-tetőn lehetőség lesz kipróbálni a hótalpakat is.

Békás-szoros
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Q3RqOSJ55Uo[/embedyt]

– Harmadik nap: december 30. hétfő Reggeli után felkeressük a közeli Székelyudvarhelyt, de megállunk Szejkefürdőn is, majd a télen kevesek által látogatott Szent Anna tóhoz kirándulunk.

– Negyedik nap: december 31. kedd: reggeli után a közeli Korondot és Szovátát keressük fel, kora délután pedig lovas-szánozunk a Kalonda-tető környékén. Este szilveszteri mulatság a szállásunkon.

Lovas-szánozás Székelyföldön

Az ötödik napon január 1-jén, szerdán a téli Madarasi-Hargitára kirándulunk, ahol ismét felcsatolhatjuk a hótalpainkat, hiszen itt már kemény tél lesz, akár 1 méteres hó is lehet majd a hótalpaink alatt.

Madarasi-Hargita

– 6. nap. Csütörtök. Hazafelé indulunk a bőséges reggeli után, de megállunk majd Erdély legszebb falujában, Torockón. Érkezés Magyarországra az esti órákban.

Torockó télen is csodaszép

A szállásunk falusi vendéglátás keretén belül, félpanzióval  kétágyas, zuhanyzós szobákban lesz.

Részvételi díj tartalmaz: 5 éjszakát,  5 reggelit és 5 vacsorát, tehát félpanziós. A 6 napos kirándulás részvételi díja 86 ezer Ft. gyerekeknek 6 éves kor alatt 33% kedvezmény. A részvételi díj tartalmazza a Békéscsabai, Debreceni indulást-érkezést, a teljes útiköltséget, ami kisbusszal történik és az idegenvezetés díját is.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat, fakultatív programok részvételi díját, a biztosítást, az útlemondási biztosítás.

JELENTKEZÉS ITT: KAPCSOLAT

Jelentkezni itt a honlapon, a facebookon, vagy a turak.erdelyben@gmail.com e-mail címen,

illetve telefonon lehet: +36706775870

Utazási feltételek:
A túrákra, kirándulásokra  feltétlenül szükséges:
– Kényelmes túrabakancs és váltócipő
– Strapabíró túraruha és réteges meleg öltözet (minimum: póló, vékony pulóver és meleg pulóver vagy polárfelső, téli kabát, sídzseki, sínadrág, kabát (pl. széldzseki)
– a téli kirándulásokra hótalpat, síbotot biztosítunk!
Jó ha van:
– Túrabot (részben tehermentesíti a térded)
– Fürdőruha
– Szélnadrág (szeles vagy esős időben melegen tart)

Ismerd meg te is a magazinjainkat!

Erdélyi túrák magazin

Foglald le te is a szállásodat Erdélyben az ajánlásunkkal ide kattintva:
Szállások Erdélyben

FPeter Tur Transylvania SRL Cod Unic Inregistrare: 3419966   J5/325/2015
Sediu social: Salonta, Strada Kulin György Nr. 37

HU: +36706775870

Check Also

Fogarasi-havasok, a Transzfogarasi út

Nyaralás Erdélyben – Transzfogaras – Gyimesek – Kászonok – Békás-szoros – medveles

 „Ha egyedülálló programot szeretne Erdélyben, akkor jelentkezzen még ma, hiszen mi nem nagybusszal utazunk, a …