Casa Rustica, Máda

Kis panziónk, a Casa Rustica Mada, Szászvárostól (Orastie) a Balsa-Zlatna felé vezető útról érhető el Algyógy (Geoagiu-Bai) közelében. Pontosabb útleírást szívesen adunk, csak kérni kell… Angol, német, magyar vagy román nyelven egyaránt tudunk értekezni.

Casa Rustica Mada

Vendégszobáink és faházikóink saját fürdőszobával rendelkeznek és 4 személy számára vannak ágyak bennük (1 kétszemélyes+1 emeletes) az egyik faházikóba pótágyat is tehetünk ha szükséges, így ott 5 személyt szállásolhatunk el. Egyik vendégszobánk csak egy kétszemélyes ággyal rendelkezik (VIP-szoba).

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban! Töltsd le innen az applikációnkat és foglald le ezt a szállást 5% kedvezménnyel:  
Erdély applikáció

Casa Rustica Mada
Casa Rustica Mada

Fogadóképességünk e pillanatban a következő: 2 faházikó (4-4 személyes), 1 VIP vendégszoba (2 személyes), 1 vendégszoba (4 személyes).
Bármelyik szálláshely foglalható 2 személy számára is, így csak a 2-es ágyat használva.

Casa Rustica Mada
Casa Rustica Mada

Ha sátorozni szeretne a kedves vendég, semmi gond! Bőven van hely a patak melletti telkünkön vagy gyümölcsösünkben erre a célra! Sátoros vendégeink természetesen használhatják az egyik közcélú fürdőnket, vagy kérésre akár áramot is kaphatnak (240V).
Ugyanezek a lehetőségek állnak a lakókocsis vendégek rendelkezésére is!

Kapunk melletti parkolónkban ingyenesen lehet felügyelet (kamera) alatt hagyni a járműveket.

Casa Rustica Mada

Áraink (a reggelit is beleértve a megfelelő számú személyek részére ):
1 személy/éjszaka egyedül a szobában –175 lei
2 személy/éjszaka szobában/faházban – 200 lei
4 személy/éjszaka szobában/faházban – 250 lei

Casa Rustica Mada

Természetesen rendelkezésükre állunk házilag készült finomságokkal, kertünkben termett zöldséggel, gyümölccsel, üdítőktől a házipálinkáig sok-sok különlegességgel.
Mivel a reggeli a szállás-árban már benne van (ez a szobák és házikók áraira értendők, a sátorozók és lakókocsisok számára külön fizetendő 15 lei/személy) és tartalmazza az italt (kávé, tea, gyümölcslé) is, ez tiszta ügy. Ebédre háromfogásos megegyezés szerinti lakoma várja a kirándulásról visszatérőket (leves+második+desszert+házikenyér) melynek ára a választott alapanyagoktól függően maximum 45lei/személy lehet (ennél általában kevesebb). Vacsorára (vagy estebéd, ha akarják) úgyszintén házilag készült finomságok kerülnek terítékre hidegen vagy melegen, úgyszintén előre megegyezés szerint maximum 35lei/személy árban.

Casa Rustica Mada

Kérjük kedves vendégeinket, hogy a foglaláskor jelezzék (ha elfelejtenénk megkérdezni) ebéd- és vacsoraigényüket, valamint érkezésük után egyeztessük a menüt és az extra italok/ételek árait is pontosítsuk félreértések elkerülése érdekében.

Gyönyörű tájakon vezetjük át a kedves vendégeket, régmúlt időket idézve fel, az esti tábortüzek lángjainak fényénél pedig ezen idők legendáiról beszélgetünk a bográcsos és forralt bor illatában esti desszertként.

Tószó Árpád
Tel: +40-720-809-964
E-mail: casarusticamada@gmail.com
Web: showmastertm.ro
Facebook: casarustica.mada

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

A legszebb és legváltozatosabb tájakat Erdélyben a Torockói hegyek között találhatjuk

Erdély legszebb szálláshelye a Torockói hegyek mélyén – Völgyzugoly

Völgyzugolyt a Torockói hegyek tetején, erdő közepén találjuk, ahol csend és nyugalom vár mindenkit, aki …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük