Körös Vendégház, Körösfő

Körös Vendégház, Körösfő

Péntek Károly vagyok, magánvállalkozó. Édesapámtól tanultam az asztalosmesterséget ,faragni ,szép kézimunkákat készíteni . Sajnos egyre kevesebb a kereslet a népi termékek iránt így 2006 -ban úgy gondoltuk a feleségemmel ,hogy vendégfogadással ,különböző rendezvények szervezésével és lebonyolításával szeretnénk foglalkozni. 2006 -ban nyitottuk meg szezonálisan első kis kávézónkat, majd azt követte a vendégszobák kialakítása ,majd 2016-ban 8 szobára bővítettünk, saját vendéglővel. Ide várunk minden kedves vendéget, legyen szó hosszabb itt tartózkodásról vagy csak átutazásról.

Körös Vendégház, Körösfő

A Körös Vendégház Körösfőn a főút mentén található, de a forgalomtól elzárt, csendes helyen, ahol csak a fák susogása, a madarak éneke, a Sebes Körös csobogása és reggelenként, délutánonként a kézimunkában gazdag körösfői templom hívogató harangja töri meg a csendet.
E szép, természetközeli Vendégházunkban nagyon sok szeretettel várunk minden pihenni vágyó turistát, legyen szó több napos itt tartózkodásról vagy csak átutazásról.

Körös Vendégház, Körösfő

A Körös Vendégház étteremmel, bárral, közös társalgóval és kerttel várja vendégeit Körösfőn. A családi szobákat is kínáló vendégháznál grillezésre is lehetőség nyílik. Játszótér, ingyenes wifi és díjmentes magánparkoló biztosított. A vendégházban kontinentális vagy svédasztalos reggeli fogyasztható.

Körös Vendégház, Körösfő

7+1 szobával, 14 + 2 férőhellyel várjuk kedves vendégeinket. Kérésre pótágyazható szobáink is vannak. A pótágy igénybevételéért 2500 Ft/fő/éj árat számolunk fel. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik.

Körös Vendégház, Körösfő

Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes és 10 éves korig 50% kedvezmény. Előre bejelentve nagyobb csoportok étkeztetést is vállaljuk! Fűtési szezonba (nov.1 – ápr.1) csak minimum 6 – 8 személyes csoportokat fogadunk és (+ 25% felár ellenében)!

Cím: Körösfő, Fő utca 309.
Tel: +40 766-313-638
E-mail: pentek.balazs@yahoo.com
Facebook: Körös Vendégház és Étterem

Körös Vendégház, Körösfő

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Székelyföld legjobb szállásait:

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

Auróra Vendégház – Sepsiszentgyörgy

Az Auróra vendégház Sepsiszentgyörgyön várja vendégeit 3 db 3 ágyas szobával, felszerelt konyhával, szőlőlugasos udvarral, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük