Vila Wallenthal – Hátszeg – a legjobb szállás a Retyezát közelében!

Vila Wallenthal – Hátszeg

Hátszegen, az Emma panzió kibővítése értelmében épült a Vila Wallenthal 2019-ben. 35 saját zuhanyzós szobával 100 fő elszállásolására alkalmas panzió hatalmas kerttel, a Retyezátra néző, tágas terasszal, bőséges és ízletes ételekkel. Az új építésű, modern szobákban hatalmas, kényelmes ágyak, zuhanyzó, wc, tv, ingyenes wifi várja a pihenni vágyó vendégeket. 

Vila Wallenthal – Hátszeg

A Vila Wallenthal csendes, nyugodt környezetben, a város szélén vár mindenkit a Retyezát lábánál, ebből kifolyólag tökéletes kiindulási pont túrázóknak, kirándulóknak, nyaralóknak egyaránt. Itt megszállva csillagtúra szerűen fedezhetjük fel Hunyad megye minden csodáját. A Villa Wallenthal névválasztás nem véletlen. A Hátszegi-medence német neve volt, amikor ezen a területen több német lakott, mint román.

Vidd magaddal Erdélyt a telefonodban! Töltsd le innen az applikációnkat és foglald le ezt a szállást 5% kedvezménnyel:  
Erdély applikáció

Vila Wallenthal – Hátszeg

Az utóbbi években Hátszeg kicsi és dinamikus városa megváltozott. A különféle termeléseiről és iparáról közismert település mostanra elismert turisztikai célponttá vált. A panzió tökéletes szálláshely a túrázás szerelmeseinek, a történelem kedvelőinek, a paleontológusoknak, a madár- és növényszeretőknek és azoknak, akik egyszerűen csak pihenni akarnak távol a tömegektől és a város zajától.

Vila Wallenthal – Hátszeg

A Viila Walenthal teraszán ülve, vagy a szoba ablakából is már csodálatos panoráma nyílik a Retyezátra, a Kárpátok ékkövére. Csak egy óra alatt el lehet érni innen indulva például a Vizek-szája víztározót (Gura Apelor)

Retyezát
Retyezát

Kapcsolat:
Cím: Hátszeg, Râul Mare u. 58A
Facebook: Vila Wallenthal
Honlap: Vila Wallenthal
E-mail: bookings@wallenthal.ro
Telefon: 06/70-677-5870

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük