Horror Erdélyben: szinte feldarabolt egy pásztort egy medve Erdélyben!

 

Sokkoló medvetámadást szenvedett egy 54 éves pásztor Románandrásfalván: a férfit egy medve támadta meg, az agresszív állat pedig valósággal darabokra cincálta a férfit, hatalmas darabokat szaggatott ki a testéből – írta meg a Maszol.

A pásztor azonban csodával határos módon túlélte a kegyetlen támadást, életéért pedig orvosok és asszisztensek hada, azaz mindegy 21 ember harcolt erejét megfeszítve a Csíkszeredai Hargita Megyei Sürgősségi Kórházban:

medve
Barnamedvék Erdélyben

MELLKASSEBÉSZTŐL KEZDVE IDEGSEBÉSZIG, SZÁJSEBÉSZ, FÜL-ORR-GÉGÉSZ SZAKORVOSOK BEAVATKOZÁSÁRA VOLT SZÜKSÉG, AZON KÍVÜL AZ INTENZÍV TERÁPIÁS OSZTÁLY ORVOSAI MIND RÉSZT VETTEK A MŰTÉTEKBEN

– sorolta Dr. Konrád Judit, az intézmény igazgatója a lapnak. Dr. Adrian-Cristian Dobrica mellkassebészt az egész kórház a nap hősének tartja, a férfi pedig elmondta, hogy összesen hat műtétet végeztek a férfin, elsőként a legsúlyosabb, azaz a mellkasát ért sérüléseket operálták meg:

EZT KÖVETŐEN A FEJEN TALÁLHATÓ SÉRÜLÉSEKET, VALAMINT AZ ÁLLKAPOCS ÉS AZ ARC SEBESÜLÉSEIT LÁTTÁK EL. A MEDVE AZ ÁLDOZAT TESTÉBŐL TÖBB HELYEN IS DARABOKAT HARAPOTT KI

 

Kárpátokban sok barna medve él!
Kárpátokban sok barna medve él!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Gyimesi sajt, túró

Amíg a tanult, diplomás emberek előrébb vitték az országot, addig a „buta paraszt” mit csinált?

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük