Horror Erdélyben: szinte feldarabolt egy pásztort egy medve Erdélyben!

 

Sokkoló medvetámadást szenvedett egy 54 éves pásztor Románandrásfalván: a férfit egy medve támadta meg, az agresszív állat pedig valósággal darabokra cincálta a férfit, hatalmas darabokat szaggatott ki a testéből – írta meg a Maszol.

A pásztor azonban csodával határos módon túlélte a kegyetlen támadást, életéért pedig orvosok és asszisztensek hada, azaz mindegy 21 ember harcolt erejét megfeszítve a Csíkszeredai Hargita Megyei Sürgősségi Kórházban:

medve
Barnamedvék Erdélyben

MELLKASSEBÉSZTŐL KEZDVE IDEGSEBÉSZIG, SZÁJSEBÉSZ, FÜL-ORR-GÉGÉSZ SZAKORVOSOK BEAVATKOZÁSÁRA VOLT SZÜKSÉG, AZON KÍVÜL AZ INTENZÍV TERÁPIÁS OSZTÁLY ORVOSAI MIND RÉSZT VETTEK A MŰTÉTEKBEN

– sorolta Dr. Konrád Judit, az intézmény igazgatója a lapnak. Dr. Adrian-Cristian Dobrica mellkassebészt az egész kórház a nap hősének tartja, a férfi pedig elmondta, hogy összesen hat műtétet végeztek a férfin, elsőként a legsúlyosabb, azaz a mellkasát ért sérüléseket operálták meg:

EZT KÖVETŐEN A FEJEN TALÁLHATÓ SÉRÜLÉSEKET, VALAMINT AZ ÁLLKAPOCS ÉS AZ ARC SEBESÜLÉSEIT LÁTTÁK EL. A MEDVE AZ ÁLDOZAT TESTÉBŐL TÖBB HELYEN IS DARABOKAT HARAPOTT KI

 

Kárpátokban sok barna medve él!
Kárpátokban sok barna medve él!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Magyar, vagy román volt Mátyás király?

Szerinted magyar vagy román volt Mátyás király?

Mátyás a felvetést sem tudta volna értelmezni, a kérdés viszont több száz éves okoz ellentéteket …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük