A Bucsecs-hegység rejtélye – egy ősi, fejlett civilizáció nyomai

2003-ban, a Bucsecs-hegység egy korábban ismeretlen területén egy szigorúan titkos román hírszerző szolgálat, valamint amerikai és román tudósok lenyűgöző felfedezést tettek, amely sok szerző és kutató szerint megváltoztathatja az emberiség történelmét. Mélyen a föld alatt a romániai Bucsecs-hegységben egy rendkívül ősi civilizáció nyomaira bukkantak.

A Bucsecs-hegység a Kárpátok része, amely nyolc európai országban terül el. A Kárpátok nagy része azonban Romániában található, és ennek része a Bucsecs-hegység.

A legtöbbünk számára ismeretlen tény, hogy egy ősi szfinx található a Bucsecs-hegységben. 2002-ben a Pentagon műhold technológia segítségével egy anomáliát fedezett fel az ősi szfinx alatt.

 

Az üres tér a hegy belsejében nem volt összeegyeztethető a külsejével, ami a lejtőjétől egy bizonyos távolságra kezdődött közvetlenül a hegy belsejében. Az üres térnek egy jól kialakított alagút alakja volt, és az iránya tökéletesen megtervezettnek tűnt.

A műholdas szkennelés két nagy energetikai blokkot tárt fel a hegyben. A gátak mesterséges energiából készültek, az első egy olyan fal volt, amely eltorlaszolta az alagúthoz való hozzáférést. A második egy hatalmas kupola vagy félgömb volt, az alagút ellenkező végén, közel a hegy közepéhez.

 

Érdekes módon, ha visszatekintünk a történelemben, akkor azt találjuk, hogy a helyi legendák Zalmoxis-ról beszélnek, az ősi román nép (dákok) istenéről, és hogy hogyan készítette el lakóhelyét és szentélyét a hegy belsejében.

 

 

A történet szerint diplomáciai összetűzésbe keveredett a felfedezés miatt Románia és az Egyesült Államok, és megegyeztek abban, hogy nem hozzák nyilvánosságra a felfedezést, és egy közös tudományos és katonai alakulat ment megvizsgálni a területet.

 

Amikor megpróbáltak bejutni a kupolába vagy galériába, egy hatalmas kőből készült kapu állta útjukat, de előtte egy láthatatlan energia akadály volt található, ami három ember halálát okozta. Egy négyzetes csiszolt kő megérintése után végül kinyílt a kapu, és beléphettek a nagy galériába.

 

 

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Erdélyi túrák magazin

 

A galéria egy 30 méter magas és 100 méter hosszú aulában végződött. Több nagy helyiséget is találtak, az egyikben egy sor kő asztalt, melyek egyike sem volt 2 méternél alacsonyabb. Az asztallapokat precíziós megmunkálással alakították ki, és különféle jelek és ismeretlen írások borították, melyek az ősi ékírásra hasonlítottak.

A szoba mindkét oldalán öt asztal állt, néhányon különböző tárgy volt, amelyek technikai eszközöknek tűntek. Több közülük lelógott a földre egy csomó fehér, áttetsző vezetékkel, amelyek fényes, ezüstös anyagból készült dobozokba futottak össze. A dobozok közvetlenül a földön voltak, a kábelek pedig rendkívül rugalmasnak és könnyűnek tűntek, és fény impulzusok haladtak bennük.

Amikor bármelyik asztalt megközelítették, egy holografikus kivetítő aktiválódott, és egy adott tudományterület aspektusait mutatta. A háromdimenziós képek tökéletesek voltak és mintegy két és fél méter magasak. A kivetítések maguktól működtek, ugyanakkor interaktívak is voltak, amikor valaki megérintette az asztalok felületét.

Azok, akik megépítették az egész komplexumot, valószínűleg nagyon magasak voltak. Ellenkező esetben nem lehet megmagyarázni a tárgyak hatalmas méretét.

Vasile Rudan kutató szerint konkrét bizonyítékok vannak arra, hogy Boziru falu közelében óriási csontvázakat találtak több mint 20 évvel ezelőtt. A falusiak egy dombon ástak, amikor egy legalább 2,4 méter magas ember csontvázára bukkantak.

A hegy belsejében állítólag olyan tudásra leltek, ami sokkoló hatással lenne az egész emberiségre, ha nyilvánosságra hoznák. A fejlett technológia megmutatta az emberiség és a Föld történetét és olyan információkat az univerzumról, ami alapjaiban rázná meg több évezredes hitrendszerünket.

 

 

Találd meg a legszebb helyeket Erdélyben!  

 

 

Check Also

Erdély 22 kihagyhatatlan legszebb és legmesésebb helye!

1. A Szent Anna tó Európa legharmonikusabb helye! Ha relaxálni szeretnél, vagy pihenni, esetleg csodálni …