Györgyicze Vendégház – Gyimesközéplok

Üdvözöljük vendégházunkban! A Györgyicze Vendégház Gyimesközéplok Hidegség falurészén, egészen pontosan Szalamás Patakán található. Csendes, békés, hegyi környezetben várjuk a pihenni vágyó, a gyimesi embereket, gyimesi csángó méltán híres hagyományokat megismerni vágyókat.

Csodálatos táj, szuper háziak! Tiszta, kényelmes szállás! Ha kikapcsolódni vágysz, ez a legmegfelelőbb hely! Ajánljuk mindenkinek, aki egyszerű, természetes, csodás környezetre számít! A család, az együttlét, szeretet, barátság, ez itt mind együtt van itt. Közel van a Gyimesi sípálya (Ski-Gyimes), a Hidegség-i pékség, ahol a környék legfinomabb krumplis (pityókás) házikenyerét sütik. Biztos, hogy mindenki, aki egyszer ide látogatott, másodszor is visszatér.

Vendégházunkban 2-4 ágyas szobák állnak vendégeink rendelkezésére. Az egyedülálló gyimesi néptáncot és népzenét tanulni vágyóknak lehetőséget biztosítunk, hogy maguk is részt vegyenek benne. Természeten ha a Gyimesekről beszélünk, mindenkinek a hegyvidéki életforma jut eszébe. Kedves vendégeink ezen itteni szóhasználat szerint “kalibázás”-nak nevezett életformába is betekintést nyerhetnek. 

FACEBOOK

Rendelje meg Ön is magazinjainkat!

Fedezd fel Erdély nevezetességeit:

Check Also

A székelyföldi turizmus jelenlegi teljesítménye gyakorlatilag nulla – 90%-al csökkent a tavalyi évhez.!

  Az elmúlt 3 évtized legrosszabb tavaszi idényét zárták a székelyföldi turisztikai vállalkozások, s bár …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük